از سوی اداره کل کانون پروش فکری خراسان جنوبی برگزار شد ؛
نشست تخصصی آموزشهای مرتبط با بیماری کرونا و دستورالعملهای بهداشتی در محل کار
با حضور کارشناسان مبارزه با بیماریها و مسئول بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت شهرستان بیرجند، نشست تخصصی آموزشهای مرتبط با بیماری کرونا و دستورالعملهای بهداشتی برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون خراسان جنوبی، در این نشست که هم زمان با ظهر امروز۸ دی ماه با حضور کارکنان اداره کل و همچمنین از طریق بستر فضای مجازی اسکای روم با حضور همکاران کانون در مراکز فرهنگی و هنری برگزار شد « قائم براتی» و « یوسف مقدم» مسئول بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناس مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شهرستان بیرجند به ارایه مطالبی در خصوص بیماری کرونا و همچنین نحوی مقابله با این بیماری در محیط کار پرداختند.
بر اساس این خبر در ابتدای این نشست « مقدم» ضمن تشریح بیماری های واگیر و غیر واگیر، ویروس ها، باکتری ها، قارچ ها و انگل ها را از عوامل بیماری های واگیر دانست و گفت: در خصوص بیماری های ویروسی درمان موثری وجود ندارد و از خصوصات این بیماری ها میتوان به جهشهای ویروسی و تغییرات درون سلولی در بعضی از ویروس ها اشاره کرد که ویروس کرونا از این نوع است.
وی با اشاره به تاریخچه پیدایش ویروس کرونا به معرفی انواع آن پرداخت و گفت: کرونا ویروس کوید ۱۹ جدیدترین نوع کرونا با همه گیری بالا است و موثرترین راه مقابله با این بیماری واکسیناسیون همگانی است.
مقدم، انتقال از انسان به انسان، مشترک بودن بین اسنان و حیوان، ایجاد بیماری در دستگاه تنفسی و کلیه و کبد را از خصوصیات این بیماری برشمرد و افزود: بیماران دیالیزی، افراد تحت شیمی درمانی، افراد دارای نارسایی کلیه و با سن بالا و مبتلایان به بیماری های تنفسی و دیابت غیر کنترل شده از شرایط موثر در شدت این بیماری بوده است.
در ادامه این نشست « براتی» کارشناس مبارزه با بیماریها به بیان رعایت شیوه نامههای بهداشتی در محیط کار پرداخت.
وی بهداشت و حفاظت فردی، بهداشت سالن های غذا خوری، بهداشت ابزار و تجهیزات اداری، بهداشت ساختمان تهویه مناسب و اقداماتی از قبیل برنامه ریزی در شیفت های کاری و از همه مهمتر رعایت فاصله گذاری اجتماعی را از اقدامات کنترلی این بیماری در محیط کار دانست.
تاکید بر برگزاری جلسات غیر ضرور و برگزاری جلسات به صورت مجازی، نظافت و گندزدایی تجهیزات با مواد ضد عفونی کننده ونحوه ی صحیح استفاده از مواد ضد عفونی کننده از دیگر مواردی بود که این کارشناس مبارزه با بیماری ها به آن پرداخت.