همزمان با سراسر کشور و با حضور مسئولان استانی؛
زنگ قصه گویی در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خراسان جنوبی به صدا درآمد
همزمان با آیین کشوری ثبت ملی «قصه گویی ایرانی» از سوی کانون پرورش فکری، زنگ قصهگویی در استان خراسان جنوبی با حضور جمعی از مسئولان استانی به صدا در آمد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری خراسان جنوبی، همزمان با سراسر کشور، ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۲ و همسو با آیین کشوری ثبت ملی قصه گویی ایرانی، زنگ قصه گویی با حضور « حسین رضا نخعی» ، مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری، « علی فاضلی فرد» فرماندار شهرستان بیرجند، « طاهره حمیدی» مدیر کل کانون استان، جمعی از نمایندگان دستگاه های اجرایی، هنرمندان، نویسندگان و پیشکسوتان قصه گویی، زنگ قصه گویی در محل مرکز فرهنگی و هنری شماره یک و فراگیر بیرجند به صدا درآمد.
طاهره حمیدی مدیر کل کانون استان دراین مراسم طی سخنانی گفت؛ امروز با هدف ثبت ملی میراث ناملموس قصه گویی در کل کشور ویژه برنامههای خاصی در حال برگزاری است و در استان ما نیز بر همین اساس زنگ قصه گویی با حضور هنرمندان و علاقه مندان به این هنر به صدا درآمد.
مدیر کل کانون استان هنر قصه گویی را دارای کارکردهای مختلفی دانست و ادامه داد: بچهها علاوه بر اینکه با قصه سرگرم میشوند با میراث فرهنگی ما نیز آشنا میشوند و باعث میشود که به راحتی با گذشته خود ارتباط برقرار کنند.
حمیدی پرورش حس تخیل را از دیگر کارکردهای مهم قصه گویی عنوان کرد و افزود: قصهها باعث کمک در انتقال مفاهیم آموزشی شده و علاوه بر آن باعث تقویت حس کنجکاوی، تقویت ذهنی از راه شنیدن در مخاطبان میشود.
وی خطاب به مربیان قصه گوی کانون و علاقمندان به قصه گویی گفت: انتخاب قصه، شناخت مخاطب، شناخت شخصیت های قصه و همسو بودن با ویژگیهای قصه گو از موارد مهمی است که باید در این هنر به آن توجه ویژه داشت.
مدیر کل کانون استان در بخش پایانی سخنان خود قصه گویان را به تهیه بانک قصه توصیه کرد تا بتوانند از این طریق در ارایه قصه و سرعت انتخاب قصه متناسب با مخاطبان و هدف قصه گویی، انتخاب مناسبتری داشته باشند.